chatfuel
gallery/chatfuel

A chatfuel egy ingyenes chatbot építő platform

gallery/facebook-icon

Chatbot automatizált "hírlevél" küldésre

Használd ki a chatbotok egyik legnagyobb előnyét és küldj messenger üzeneteket, mint ahogy a fejlett hírlevél küldő szoftverek (automatikusan). Legyél az első a piacodon és élvezd ki a helyzeted.

Csak 22.000 Ft + áfa, az első 100-nak

Miért van szükséged
chatbotra?

Chatbot oktatás

1,2 Milliárd aktív felhasználója van a Facebook messengernek. Így, akinek okostelefonja van, azt elérheted egy üzenettel.

A messenger felülete tökéletesen alkalmas arra, hogy oktass, bizalmat építs és értékesíts a potenciális vevőidnek.

Chatbot oktatás

Az emberek jobban szeretnek messengeren beszélgetni egymással, mint e-mailben. Neked pedig kommunikációra van szükséged az eladáshoz.

Chatbot oktatás

Meg akarom mutatni, hogyan tudsz ebből profitálni

A chatbot, olyan lesz, mint most a honlap. Akiknek lesz, azok előnyt fognak élvezni. Akik tudnak ilyet készíteni, azok tele lesznek munkával. 
 

Miért olyan nagy szám a chatbot?
Azért, mert helyére teszi a dolgokat. A korábbi élőszavas értékesítést kellett lemodellezni és bemutatni a honlapokon. Ezért alakultak ki azok a módszerek, hogy milyen sorrendben kell következnie a honlapodon a különböző elemeknek (vonzó cím, probléma felvetés, megoldás, társadalmi bizonyíték, garancia, cselekvésre felszólítást ... ), hogy a látogatód megkapja a számára szükséges információkat. Az emberek azonban nem olvassák el a teljes honlapod. Őket nem érdekli mindaz, amit el akarsz mondani.

 

Te is azt szereted, ha a kérdésedre kapod meg a választ. Ezért használod a Google keresőt, és ezért kérdezel fórumokon vagy Facebook csoportokban, vagy ezért hívod fel az ügyfélszolgálatot. Nem érdekel a felesleges rizsa, neked az infó kell, azonnal!

 

A chatbotok a természetes beszédet hozzák vissza az internet világába. A látogatód maga tudja eldönteni, hogy mi érdekli és így azokat a válaszokat kapja meg, amire kíváncsi és amire épp szüksége van. Aktívan részt vesz a folyamatban és úgy irányítja a beszélgetés menetét, ahogyan neki tetszik. 

 

Ettől lesz a chatbot gyorsabb, hatékonyabb, ezért eredményesebb.

A chatbot oktatás tartalmazza...

Az alapokat.

Az alap oktatás teljesen ingyenes és minden fizetős csomag tartalmazza. Az alapoktatásból megtanulod a chatbotok építését, logikáját, tervezését és használatát. Segítségével egy működő chatbotot tudsz összerakni programozási tudás nélkül.

Azt, hogyan tudsz feliratkoztatni

Készítettünk hozzá egy részletes videót, amit csak követned kell, valamint egy 30 oldalas leírást, hogy bármikor át tudd futni és ne kelljen újra megnézni a videót. Segítségével szabályosan tudsz feliratkozókat gyűjteni, egyetlen kattintással.

Az automata, és az azonnali üzenetküldést

Megmutatom, hogyan tudsz a chatfuel (ingyenes chatbot építő platform) segítségével üzeneteket küldeni a feliratkozóidnak. Az üzenetek lehetnek automatikusak, előre beállított sorozatok, vagy azonnali kézbesítésűek.

Az üzenetküldések szabályait

Fontos, hogy szabályosan csináld, mert ha sokan jelentenek örök tiltást kaphatsz. Ha letiltanak a messenger felületről, akkor egy remek lehetőségtől fosztottad meg magad. A szabályos üzenetküldés, a leiratkozási lehetőségek megadása különösen fontos. Megmutatom, hogyan csináld jól.

Külön kiegészítőként, a használatra kész chatbotot

Ha nem akarsz, vagy nincs időd magad nekiállni és összerakni azt a chatbotot, amivel tudsz feliratkoztatni és azonnali vagy automata üzeneteket küldeni, akkor kedvezményesen megveheted a kész chatbotot. Csak az oktatási anyaghoz, hogy tudd, mit kell átírni benne, hogy teljesen a te igényeidre legyen szabva.

Chatbot oktatás
Chatbot oktatás
Chatbot oktatás
Chatbot oktatás
Chatbot oktatás
https://media.giphy.com/media/VRCbesIqNikCY/giphy

Beszéljünk az árról 

A chatbotok készítésének az ára külföldön egyszeri 2.000 $ -tól, egészen a 15.000 $ -ig terjed. Erre jön rá a havi 200 $ - 500 $ karbantartási díj. Ez elég sok...

Egy tanfolyam ára, ahol megtanítják a chatbotok használatát és logikáját, 1.500 $ -tól kezdődik.

Magyarországon chatbotokat 230.000  - 600.000 Ft közötti áron készítenek, amire havi 30.000 - 80.000 Ft közötti karbantartási díj jön rá 

Ha olyan chatbotot szeretnél, aminek haszna is van és nem tiltanak le miatta a messenger használatáról, akkor csakis szakértőkkel dolgoztass. Aki már látott chatbotépítő felületet, az hajlamos azt hinni, hogy ért is hozzá, de sokszor csak kárt okoz.

Ha profikat keresel, akkor itt nézz körül: Messenger chatbotok

 
Mennyibe kerül az oktatás?

A teljes tanfolyam ára, ahol megtanulod hogyan tudsz hírlevél küldéshez hasonló chatbotokat készíteni, most még 22.000 Ft + áfa (27.940 Ft).

Ezért az árért megtanulod, hogyan készíts magadnak vagy másoknak, automata üzenetküldő chatbotot. 

Mellette elláthat ügyfélszolgálati feladatokat, értékesítést, kapcsolattartás, vagy bizalom építést is.

A feliratkozók gyűjtése (lead), viszont az egyik alap feladata az online marketingeseknek.

A tanfolyam során megtanulod a feliratkoztatást és az üzenetküldést, és onnantól bármennyi chatbotot építhetsz a vállalkozásaidnak, vagy épp másoknak.

Ha pedig még gyorsabban haladnál, akkor megveheted a kész chatbot templatet, amit azonnal használhatsz is feliratkozók gyűjtésére. A chatbot template ára 9000 Ft + áfa (11 430 Ft)

Azért, mert egyre többen kezdenek el chatbotokat építeni és sokan rosszul csinálják. Azt szeretném, ha legalább az alapok eljutnának minél több emberhez, és akik chatbotokat építenek, azok egy egységes kialakítást használjanak a feliratkoztatásra és a leiratkoztatásra. Ez jó a cégeknek, és jó az ügyfeleknek is.

A teljes chatbot oktatás nem olcsó, 350.000 Ft +áfa, ha egyösszegben akarod megvenni. Ez tartalmazza az összes tudnivalót, azokat a funkciókat amikkel értékesíteni tudsz és a chatbot sablonokat, amikre építkezhetsz.

Az egyes részeket viszont olcsón akarom adni, hogy mindenki eldönthesse, hogy melyik szeletét akarja megvásárolni. Mindenki azt veszi meg, ami őt jobban érdekli.

 

Az ár emelkedni fog!

Ez egy kedvezményes bevezető ár. Szuper early bird. Csupán az első 100 jelentkezőnek biztosítom ennyiért. A 100 jelentkező után a tanfolyam bezár, és amikor újra megnyitom, akkor az árat 15.000 Ft -al fogom megemelni.

Majd jöhet újabb 100 jelentkező, és újból árat emelek. Ennek az az oka, hogy visszafogjam a piac telítettségét. Ez egy prémium tudás azoknak, akik komolyan gondolják a fejlődést.

 

Ne maradj le a bevezető árról!

 
Miért ilyen olcsó?

Maradtak kérdéseid?

Összegyűjtöttem neked a leggyakrabban feltett kérdéseket 

K: Nem használok messengert, akkor mégis mitől működnek a chatbotok?

V: Neked nem is kell, mert elég, ha mások használják :). A messenger appot jelenleg 1,2 milliárd ember használja aktívan. Nem csak ott van a telefonján, de rendszeresen használja. Ez pedig egy hatalmas piac.

 

Talán már nem is emlékszel rá, de az emberek ezt mondták ez e-mailre is. Minek használnánk e-mail címet, amikor ott a telefon és azt is fel lehet venni? Kinek lenne szüksége e-mailre...

Aztán ott van a telefon is, amit szintén egy felesleges dolognak tartottak régen, hiszen mi értelme azon beszélni, amikor van távíró, postagalamb és amúgy is megöli az emberi kommunikáció lényegét.

 

Mégis... akik időben elkezdték használni az új technológiákat és meglátták benne a lehetőséget, ma már piacvezetők. Nem ilyen lehetőségre vártál mindig? Hogy valamiben az elsők között legyél?

K: Miért hagyja a Facebook, hogy a cégek üzeneteket küldjenek?

V: A Facebook is csak egy vállalkozás és profitot akar termelni. Ehhez szüksége van új felületekre, ahol minél több embert el tud érni reklámmal. Azzal, hogy engedi neked, hogy üzeneteket küldj messengeren, rávesz téged,  hogy terjeszd a messenger platformot és hozzászoktasd az embereket erre az új kommunikációs formára.

Ez pont ugyanaz, mint a Facebook oldalak hajnala. Akkor még egyszerű volt követőket gyűjteni és mindenkit elértél egy poszttal. Hatalmas oldalak nőttek ki a semmiből és a többségük olyan márkát épített köré, ami most is sok alkalmazottat eltart.

Nem tudjuk mi lesz a messenger chatbotok jövője, de akit most feliratsz a botodra, az megmarad, ahogyan a likeok is megmaradtak. Ma már azoknak nehéz, akik későn kapcsoltak és most akarnak követőket gyűjteni. Lehet, de bazidrága.

K: Az emberek szeretik vagy utálják a messenger üzeneteket?

V: Az eddigi tapasztalatok alapján imádják. A megnyitási arány eszméletlenül magas és az üzenetekben található linkekre 65% felett kattintanak.

 

A messenger üzenetek rövidebbek, mint egy e-mail és szórakoztatóbbak is. Ezért is szeretik őket.

Ettől még ugyanolyan fontos, hogy megadd a leiratkozás lehetőségét, ha már nem akar tőled újabb üzenetet kapni.

K: Mit kapok pontosan a pénzemért?

V: Az oktatáson megkapsz mindent, ami ahhoz szükséges, hogy neked is legyen egy feliratkozást gyűjtő messenger chatbotod és elkezdhess messenger üzeneteket küldeni.
 

 1. Hozzáférést kapsz egy e-learning oktatási platformhoz. Ezen a felületen megtalálod azt a videót, ami megmutatja, hogyan tudsz saját magad is feliratkozó gyűjtő chatbotot készíteni
   
 2. A videó teljes anyagát megkapod 30 oldalban összefoglalva, így nem kell újból megnézned a videót, ha elakadnál
   
 3. Megkapod a chatbot készítés alapjairól készült videókat, ami megmutatja neked, hogyan tudod a chatbotodat a saját vagy mások cégére szabni. A chatbotodat a chatfuel ingyenes felületén tudod megépíteni programozási tudás nélkül.
   
 4. Megkapod a chatbot tervezésének módszerét és azt a szoftver, amivel chatbotokat tervezhetsz könnyedén.
   
 5. Kérdezhetsz és folyamatos segítséget kapsz, hogy ne csak elméletben legyen chatbotod, hanem minél gyorsabban át tudd ültetni a gyakorlatba.
   
 6. Extra kedvezményesen (9.000 Ft + áfa) megvásárolhatod a kész chatbot templatet, hogy azonnal elkezdhess feliratkozókat gyűjteni

 

Az oktatáson tehát mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy "hírlevelezni" tudj a messenger felületén keresztül. Az anyagokat akár 1 nap alatt is feldolgozhatod, így másnap már megépítheted magadnak vagy másnak (vagy miért ne egyből mindkettőnek) a működő chatbotot

K: Nem tudok programozni és sosem hírleveleztem. Így is érteni fogom?

V: Igen. Egyik sem feltétele annak, hogy megértsd a chatbotok működését és elkezd használni.

Tesztként megmutattam az oktatási anyagot az édesapámnak, aki megnézve 3 napon belül elkészítette az első chatbotját, pedig már bőven elmúl 65 éves. Megértette és követte a lépéseket. Volt pár kérdése az elején, amik alapján csiszoltam az oktatáson, de ez a lehetőség előtted is fennáll.

Ha eddig sosem hírleveleztél, akkor még inkább bele kellene vágnod, hiszen erről már tuti nem akarsz lemaradni. Ráadásul nincs előfizetési díj, nincs kiküldési korlát és szabadon növekedhetsz.

ui.: Nem nekem fontos, hogy megvedd az oktatást. A 100 hely mindenképp be fog telni. Ez egy olyan új és prémium tudás, amivel végre az elsők között lehetsz. Ezért sem készült hozzá komolyabb értékesítési oldal, mert szükségtelen.

Neked kell tudni, hogy jössz vagy lemaradsz. Győzködni nem akarlak, hiszen te is tudod, hogy ez most valami fantasztikus dolog.

Csak 22.000 Ft + áfa, az első 100-nak